Robi şi-a văzut fratele după 5 luni, în Italia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tocmai din Genova, Robi a aflat de gestul nostru şi al copiilor de la Colegiul “Gh. Lazăr” de pe internet. Ne-a trimis un mesaj şi poze noi.

"Le mulţumesc mult pentru tot ce au făcut pentru mine copiilor de la liceul Lazăr şi la toţi care m-au ajutat. Şi colegilor mei şi profesorilor mei de la Şcoala nr 2 din Bucureşti , precum şi unui domn român care ne mai ajută aici. Vă urez un Paşte Fericit şi multă, multă sănătate tuturor celor care aţi fost alături de mine, dar şi copiilor bolnavi! Mama mi-a spus că ne-ar fi fost tare greu dacă nu era campania «Din inimă pentru copii»".

Acesta e mesajul lui Robert Gherman, băiatul de 13 ani care a făcut transplant de celule stem în Italia şi pe care îl ajutăm să poată respecta regimul alimentar strict şi scump, impus de medici.

În cadrul noului program "Never be alone" - "Copiii ajută copii" al campaniei desfăşurată de Click!, elevii de la "Lazăr" au strâns 3.727 lei pentru Robi.

Băiatul ne-a transmis mesajul şi nişte fotografii împreună cu frăţiorul lui, în Vinerea Mare. Ne-a scris şi că urma să plece la clinica Gaslini, ca să i se introducă anticorpi şi să stea acolo până seara.

Pe drumul de acasă până la spital poartă masca pe care i-au impus-o medicii. Imunitatea lui încă nu e refăcută şi trebuie să se ferească de orice virus.

Robert, chiar dacă s-a resimţit după tratament, a fost foarte fericit că de Paşte a avut toată familia alături de el. Mămica venise în ţară înainte de Florii ca să-l ia şi pe băieţelul cel mic, Alex, pe care nu-l văzuseră de 5 luni.

Vindecarea lui Robert

Era în noiembrie 2009, când am prezentat prima oară cazul lui Robi în Click! Avea aproape 12 ani şi de 11 ani, periodic, medicii îi scoteau sângele din corp şi îi introduceau altul.

Septembrie 2010

simeon stalpnicul png

Noiembrie 2010

simeon stalpnicul png

Ianuarie 2011

simeon stalpnicul png

Copilul suferea de talasemie majoră. Fotografiile de mai jos sunt făcute de-a lungul celor 16 luni de când ne ocupăm de Robi.

Fundatia Adevarul are urmatoarele conturi la BCR Sucursala Pipera:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro)CUI RO15162540

Sunaţi pentru donaţii!

0900.900.942- pentru 2 euro

0900.900.940-pentru 5 euro

Numerele sunt accesibile numai în reţeaua Romtelecom.

Banii vor ajuta la rezolvarea cazurilor grave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net