Recomandările Click! pentru week-endul 24, 25 octombrie.

Ultima actualizare:

SÂMBĂTĂ

Cinemax, ora 19.00 - Moll Flanders

Filmul prezintă “călătoria” prin viaţă a unei femei, Moll Flanders (Robin Wright Penn), care, în ciuda faptului că s-a născut într-un mediu ostil, reuşeşte prin propriile forţe să-şi urmărească visul, fără a-şi încălca principile morale.

Pro Cinema, ora 22.00 - Munchen

Un act terorist fără precedent se petrece în direct, în faţa telespectatorilor din întreaga lume, şi astfel începe parcă o nouă eră a terorismului arab... Un film cu Eric Bana şi Ayelet Zorer.

Antena 1, ora 22.00 - Bubuială în Bronx

Sosit în Bronx pentru nunta unchiului său, Keong (Jackie Chan) se oferă să aibă grijă de magazinul acestuia. Numai că aici se confruntă cu multe probleme...

HBO Comedy, ora 20.00 - Tabără cu bucluc

Charlie Hinton (Cuba Gooding jr.) şi Phil Ryerson sunt doi taţi care încearcă să pună pe roate tabăra lor de vară. Pentru a stăpâni o hoardă de copii, Hinton apelează la tatăl său, care are pregătire militară.

Cinemax, ora 21.00 - Speed Racer

Speed a avut un frate, pilot de curse, care a murit. Acum el simte că are datoria să ducă mai departe moştenirea lăsată de el. Aşa că antrenamentele, voinţa, agresivitatea l-au făcut imbatabil. Un film cu Susan Sarandon, John Goodman şi Emile Hirsch.

MGM, ora 21.30 - Arunc-o pe mama din tren

Owen (Danny DeVito) şi Larry Donner (Billy Crystal) simt nevoia să scape de femeile din viaţa lor, însă nici unul nu e prea bun să pună la cale un complot...

PRO TV, ora 01.30 - Paranoia

Simon începe să primească o serie de ambalaje goale. După ce vede că nu poate împiedica apariţia continuă a acestora, tânărul demarează propria anchetă pentru a înţelege de unde provin. Un film cu Udo Kier şi Jeremy Sisto.

DUMINICĂ

TCM, ora 23.00 - Batman

Oraşul Gotham e zguduit de o serie de crime, iar singurul apărător al ordinii rămâne misteriosul Batman (Michael Keaton). Acum, el trebuie să o salveze pe frumoasa jurnalistă Vicki Vale (Kim Basinger).

MGM, ora 21.30 - Lanţul

În Sudul îndepărtat, pe doi deţinuţi fugari John “Joker” Jackson (Tony Curtis) şi Noah Cullen (Sidney Poitier) îi desparte culoarea pielii lor dar îi uneşte dorinţa de libertate... şi un lanţ lung de un metru. Din distribuţia filmului mai fac parte Theodore Bikel, Charles McGraw, Lon Chaney jr., Claude Akins şi Cara Williams.

Cinemax, ora 22.50 - N-am chef de nimic

Hudson (Matthew Perry) e cel mai mare duşman al său. Suferă de multiple dezordini psihice şi o permanentă gândire negativă, toate acestea par să aibă drept motiv relaţia cu “nebuna” sa mamă. Şi, ca să pună capac la toate, cu câţiva ani în urmă, Hudson se apucase de fumat marijuana...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net