Rechinii îi aşteaptă pe suporterii de la Mondiale

Ultima actualizare:

Oficialităţile au lungit linia de plase care se întinde paralel cu coasta sud-africană, de frica faptului că "Uriaşii Albi" vor gusta din turiştii prezenţi în Africa de Sud pentru Mondial.

Mai multe echipe de observatori vor patrula apele în zona plajelor pe toată durata Cupei Mondiale pentru a alerta fanii în cazul apariţiei vreunei bestii ucigaşe.

image

"Există activitate serioasă a rechinilor prin apele teritoriale ale Africii de Sud şi suntem îngrijoraţi pentru siguranţa străinilor care vor ateriza în ţara noastră", a declarat un oficial pentru "The Sun".

Acesta a precizat că s-au luat măsuri extraordinare pentru a spori securitatea şi ca oamenii să se poată scălda în siguranţă.

Oamenii sunt atacaţi în fiecare an de către rechini pe toată coasta Africii de Sud. Mult dintre atacuri au fost semnalate în zona oraşului Durban, unul dintre punctele de atracţie ale Mondialului din această vară. Aici vor juca naţionale cu mulţi susţinători, precum cele ale Germaniei, Olandei, Braziliei sau Portugaliei.

image

În jur de 450.000 de turişti sunt estimaţi că vor ateriza pe pământ sud-african pe durata campionatului, care va debuta pe 11 iunie.

Mulţi sunt aşteptaţi să viziteze litoralul ţării precum cel din Durban, al cărui regim sub-tropical va oferit zile călduroase, chiar dacă turneul se desfăşoară în iarna sud-africană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net