Realul ar putea rămâne fără antrenor

Ultima actualizare:

Nemulţumirea era aproape materială la Madrid după înfrângerea de la Sevilla, în campionat (2-1) pe 4 octombrie, apoi acasă cu AC Milan (3-2), 15 zile mai târziu. Meciul nul de la Gijon (0-0), de sâmbătă, a transformat nemulţumirea în nelinişte.

Dar lovitura de graţie a fost dată de o echipă de amatori, Alcorcon, acest 0-4 de coşmar. As, ziarul cunoscut pentru simpatiile pentru Real Madrid, a fost mai concesiv: 'O altă înfrângere îl va costa postul pe Pellegrini', în timp ce Marca a fost tranşant, titrând pe prima pagină: 'Pleacă, acum!'

Oficial, antrenorul chilian, remarcat la Villarreal timp de 5 sezoane, are încă sprijinul conducătorilor, dar şi al jucătorilor. Şi totuşi, cine ar putea să-l înlocuiască pe Pellegrini? Întrebarea este dificilă, întrucât preşedintele Florentino Perez a fost refuzat deja de Arsene Wenger şi Carlo Ancelotti.

Cotidianele amintite îl amintesc pe Jorge Valdano, actualul director sportiv al clubului, care a mai fost antrenor la Real, între 1994 şi 1996, aceasta părând singura soluţie de avarie în acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net