Răzbunare: consilierul lui Obama şi amanta, împreună pe afişe publice

Ultima actualizare:

    YaVaughnie Wilkins şi Charles Philips «se iubesc» pe Wall Street, New York. (Foto: Splash)
YaVaughnie Wilkins şi Charles Philips «se iubesc» pe Wall Street, New York. (Foto: Splash)

O femeie din Statele Unite, fosta amantă a unuia dintre oamenii de încredere ai lui Barack Obama, a găsit un mod original de a se răzbuna pentru că a fost părăsită de acesta.

YaVaughnie Wilkins a plătit circa 250.000 de dolari pentru a face cunoscută lumii întregi aventura de opt ani şi jumătate cu Charles E. Philips, peşedinte al Oracle şi membru în consiliul economic al preşedintelui american.

Trei afişe uriaşe, în care apar cei doi, au fost amplasate în New York, Atlanta şi San Francisco (unde locuieşte Phillips), săptămâna trecută.

„Eşti sufletul meu pereche pentru totdeauna" este mesajul ce însoţeşte numele lui Charles Philips şi al YaVaughniei Wilkins.

Acţiunea în forţă a femeii a avut efectul dorit: stânjenit, şeful de la Oracle a fost nevoit să recunoască public relaţia dintre ei, menţionând însă că s-a încheiat.

YaVaughnie Wilkins a apelat la acest mod de răzbunare după ce omul de afaceri a hotărât să pună capăt acţiunii de divorţ, iniţiată în 2008, şi să se întoarcă la soţia şi la copilul lui de 10 ani.

Charles Philips (50 de ani) este preşedintele companiei de software Oracle din februarie 2009, iar Barack Obama l-a numit în Economic Recovery Advisory Board, un organism non-guvernamental cu rolul de a-l consilia pe şeful de la Casa Albă în probleme economice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net