Raliu în noroi, antrenament pentru drumurile desfundate?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Clujenii au avut parte în acest weekend de un spectacol de zile mari, pe un circuit special amenajat, plin de capcane. Să sperăm că experienţa acumulată de participanţi nu va fi necesară într-o zi pe drumurile patriei.

Echipajele aflate la bordul maşinilor de teren cu tracţiune 4X4, cu sau fără modificări, au avut de parcurs un traseu compus din opt probe "de foc", toate desfăşurându-se pe un teren accidentat, pe care au fost amplasate diferite obstacole precum bolovani, movile de pământ sau buşteni.

Groapa de circa patru metri adâncime, umplută cu noroi a fost de departe proba „imposibilă" chiar şi pentru cei mai experimentaţi dintre piloţi, spre deliciul celor peste 1.000 de clujeni prezenţi la show.

Oana Mihok, 18 ani, a fost singura femeie-pilot din cadrul competiţiei. Ea a reuşit parcurgerea a trei probe, fără să acumuleze penalizări

simeon stalpnicul png

"Ştiam de la început că nimeni nu va reuşi să iasă din groapă. Suntem căpoşi, însă, şi am vrut să începem cu cea mai grea probă, chiar dacă ne-a murit maşina. Trebuie să vedem ce are urgent, pentru că mai avem de parcurs multe probe", a declarat Elena Ştef, copilotul echipajului din Timişoara, campion naţional la off-road extrem.

Mai puţin norocos a fost echipajul din Baia Mare, apa din groapă inundând maşina acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net