Proxenetism cu minore în cluburile din Zalău

Citeste tot despre: 

Patronii a două cluburi de striptease din Zalău au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de proxenetism şi trafic de minori, după ce procurorii DIICOT au descoperit că în cele două localuri se practica prostituţia cu minore de mai bine de opt luni.

Practic, clienţii celor două cluburi de striptease plăteau contravaloarea unor sticle de şampanie, cu sume cuprinse între 300 şi 1.000 de lei, beneficiind în schimb de 30 de minute sex normal şi oral.

Banii erau încasaţi de o tânără care era şefa de sală a localului, existând însă situaţii în care clienţii plăteau la bar, dar relaţiile sexuale erau întreţinute în propriile apartamente sau la hoteluri.

Fetele erau schimbate periodic între cele două localuri şi proveneau din judeţele Sălaj, Cluj, Satu Mare, Botoşani, Alba şi Bihor. Oamenii legii au reţinut cinci persoane, însă, după prezentarea lor în faţa instanţei de judecată, Tribunalul Sălaj a decis arestarea pentru 29 de zile doar a celor doi patroni ai localurilor respective.

Loading...