Procedură disciplinară împotriva lui Săpunaru

Ultima actualizare:

    Săpunaru va mai aştepta până să revină pe teren
Săpunaru va mai aştepta până să revină pe teren

Cluburile FC Porto şi Benfica, jucătorii Hulk şi Cristian Săpunaru şi arbitrul întâlnirii de pe „Da Luz", Lucilio Baptista, fac subiectul unor proceduri disciplinare demarate de Liga Portugheză în cazul „Tunelul".

În cursul zilei de ieri, Comisia Disciplinară a Ligii Portugheze a anunţat demararea procedurilor disciplinare împotriva celor două cluburi, a celor doi jucători, precum şi a arbitrului întâlnirii dintre Benfica şi Porto, pentru încălcarea unor reguli privind confidenţialitatea în cazul „Tunelul".

Comisia a luat această decizie după ce a analizat mai multe materiale apărute în mass-media, în care erau relatate detalii interne privind desfăşurarea procesului. Liga portugheză a interzis tuturor părţilor audiate în acest caz să facă declaraţii pe perioada derulării investigaţiei.

Decizia finală în acest caz este aşteptată spre finalul lunii ianuarie. Între timp, cei doi jucători rămân în stare de suspendare temporară, FC Porto făcând chiar un apel către comisie pentru accelerarea procedurilor legale şi a studierii dovezilor.

Hulk şi Săpunaru sunt investigaţi pentru lovirea unui agent de pază, în tunelul de acces al stadionului "Da Luz" din Lisabona, la finalul partidei Benfica - FC Porto, disputat la 20 decembrie 2009 şi terminat cu scorul de 1-0 pentru echipa gazdă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net