Prinţesa Victoria s-a măritat cu antrenorul ei de sport - FOTO

Citeste tot despre: 

Europa a fost, ieri, în mare sărbătoare! Aproape toate familiile regale au fost prezente la căsătoria prinţesei Victoria, moştenitoarea tronului Suediei.

Nunta prinţesei a costat două milioane de euro. 40.000 de trandafiri, crini şi multe alte specii de flori au fost comandate din Columbia special pentru nunta regală.

     Vezi aici mai multe imagini:

Cu toate acestea, ceremoniile au fost restrânse pentru că asta a fost dorinţa viitoarei Regine a Suediei şi a alesului ei, fostul său antrenor de aerobic, Daniel Westling.

Deşi costurile evenimentului depăşesc două milioane de euro, jumătate din ei fiind plătiţi de la buget, suedezii nu se plâng de costuri.

"Sunt atât de frumoşi împreună! Se vede pe faţa lor cât de fericiţi sunt. Le stă foarte bine împreună. Sunt de acord! Cred că sunt puţini bani în comparaţie cu alte cheltuieli pe care le facem. Ştiu că pare o sumă mare dar sunt foarte mulţi bani despre care nu ştim unde se duc. Aşa că, de ce nu?", a declarat o invitată.

Suedezii spun că nunta regală a stimulat economia prin mediatizarea evenimentului şi prin numărul mare de turişti veniţi la Stockholm pentru acest eveniment.

De la ceremonie nu a lipsit regele Juan Carlos al Spaniei, regele Albert al II-lea al Belgiei sau regina Beatrix a Olandei.

Bucureştenii au mâncat gratis «Prăjitura Prinţesei»

Evenimentul de sâmbătă a fost sărbătorit şi în magazinul IKEA din Bucureşti.

Toţi cei care au trecut pragul magazinului au primit gratuit o cafea şi “Prăjitura Prinţesei”, aceeaşi reţetă de la nuntă.

În plus, copiii care au venit costumaţi în prinţi şi în prinţese au primit gratuit un Meniu pentru Copii, care a inclus şi celebra prăjitură.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1