Primul transexual român vrea să redevină bărbat - VIDEO

Citeste tot despre: 

Raţiu Sorin Florin a fost primul român care şi-a făcut schimbare de sex. Operaţia a avut loc în anul 1995, iar acum după 15 ani Sorina vrea să fie din nou bărbat.

Situaţia Sorinei este cu atât mai gravă cu cât ea ea are chipul desfigurat, nu are locuinţă şi trăieşte dintr-o pensie de boală de 240 de lei.

Raţiu Sorin Florin, primul transexual din România care a făcut operaţie de schimbare de sex, a luptat din greu cu autorităţile pentru a-şi face intervenţia şi să devină femeie.

După 15 ani de când nu mai e Sorin, ci Sorina, transexualul şi-a dat seama că decizia pe care a luat-o la doar 19 ani a fost o greşeală. Transformarea s-a dovedit a fi un proces foarte greu de suportat şi cu consecinţe dramatice.

Acum el are faţa desfigurată pentru că a întrerupt tratamentul hormonal şi, astfel, a pierdut lupta cu pilozitatea facială şi din disperare s-a dat cu sodă caustică pe faţă.

Sorina Raţiu a mărturisit la Acces direct că acum este atrasă de femei şi vrea să redevină bărbat atât anatomic, cât şi social.

Chirurgul care i-a schimbat sexul lui Sorin vorbeşte despre starea transsexualului.

loading...
Loading...