Primul magazin al unui creator român la Milano

Citeste tot despre: 

Să faci carieră în modă în ziua de astăzi pare un vis frumos şi cu puţine şanse să devină realitate. Cine se mai gândeşte că poate să-i detroneze pe Valentino, Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli? La Milano există totuşi un român din Slatina care crede că aceasta nu este o misiune imposibilă. Şi asta chiar la cei mai mari designeri acasă, în Capitala Modei.

Stelian Mosor (27 de ani) a  plecat din România în 2002 cu o idee fixă, să devină un creator de modă cunoscut.


A ales ca scenă Milano iar ca investiţie s-a folosit doar de talent şi de puterea de muncă. Are la activ o serie de colecţii deja prezentate publicului şi mai nou şi-a deschis propriul magazin. „Mi-a luat ceva timp pentru că e oricum foarte greu să răzbaţi în domeniul ăsta şi de o sută de ori mai greu să o faci ca român”, recunoaşte Stelian.

Din februarie are însă magazinul lui unde poate să-şi expună şi să-şi vândă colecţiile. Iar clienţii nu-i lipsesc.


„Pentru un magazin deschis de câteva luni, nu pot să mă plâng”, spune Stelian. Piesa de rezistenţă, ca şi pe pasarelă este rochia de mireasă. „Intră la mine în magazin şi doamne care recunosc că le-a trecut vremea măritişului să-mi spună că şi-ar fi dorit şi ele aşa rochie la nuntă”, mărturiseşte Stelian.

Citiţi mai multe despre afacerea designerului român pe adevărul.it

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1