Prepeliţă şi Mihai Costea, spre CFR Cluj

Ultima actualizare:

    Andrei Prepeliţă şi Mihai Costea
Andrei Prepeliţă şi Mihai Costea

Imediat după jocul de "Dosarele X" cu Craiova, Iuliu Mureşan a şocat: "Costea e un jucător care ne interesează". Mai mult, alături de mezinul familiei Costea, în Gruia ar putea poposi şi Andrei Prepeliţă.

Pentru a doua oară în acest retur de campionat, CFR este acuzată că a câştigat prin practici neortodoxe.

După meciul cu Alba-Iulia, încheiat tot 3-2 şi consumat aproximativ după aceleaşi ingredient, liderul a învins şi la Turnu Severin, contra Universităţii Craiova, unde a întors miraculos rezultatul, înscriind de trei ori într-o singură repriză chiar dacă juca în inferioritate numeric.

Chiar marele Ilie Balaci a suspectat partida, în opinia sa pauza fiind momentul decisiv în stabilirea rezultatului final. Gurile rele vorbesc şi despre un scenariu bine pus la punct, care va fi pus în aplicare după terminarea campionatului.

Craiova îi va ceda la CFR şi pe jucătorii Andrei Prepeliţă şi Mihai Costea, pentru care va primi o sumă consistentă de bani, peste valoarea lor de piaţă, pentru a răsplăti astfel generozitatea oltenilor din repriza secundă a partidei de luni.

Cum cei doi oricum sunt printre cei mai curtaţi fotbalişti din campionatul intern, trecerea lor la clujeni n-ar fi o mutare chiar surprinzătoare în ochii suporterilor olteni, ţinând cont că CFR obişnuieşte să plătească sume importantă pe jucători.

"Mihai Costea e un jucător pe care l-aş dori la Cluj. Suntem interesaţi de el, dar e prea devreme să vorbim de aşa ceva. Vom vedea după terminarea campionatului", a spus Iuliu Mureşan.

Despre Prepeliţă, deocamdată nimic, dar e timp după terminarea campionatului, când ceferiştii vor să facă planuri pe cele 12 milioane de euro pe care le-ar putea încasa de la UEFA, prin participarea direct în Liga Campionilor.

Mihai Costea

* Post: atacant* Vârsta: 21 de ani* Locul naşterii: Rm. Vâlcea* Goluri în Liga I: 10* A debutat: la U. Craiova la 17 ani

Andrei Prepeliţă

* Post: mijlocaş* Vârsta: 24 de ani* Locul naşterii: Slatina* Goluri în Liga I: 16* A debutat: la FC Argeş, la 18 ani

Aşteptaţi de fani la aeroport

Fanii "ceferiştilor" au fost impresionaţi de victoria favoriţilor obţinută la Severin şi au ţinut neapărat să-i aştepte pe elevii lui Mandorlini pe aeroport, la sosirea în Cluj.

Aşteptaţi de fani la aeroport
Aşteptaţi de fani la aeroport

Aproape 50 de „ceferişti", îmbrăcaţi în culorile echipei, au scandat pentru „vişinii", exprimându-şi ataşamentul. „Sunteţi formidabili! Luptăm împreună pentru campionat!", a fost mesajul ultraşilor, afişat pe un banner uriaş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net