Pregăteşte-te de plajă! Uite ce trebuie să-ţi iei în geantă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A venit concediul! Dacă nu ajungi la mare, cu siguranţă vei avea suficient timp să mergi la ştrand sau la piscină. Dar ştii ce obiecte de plajă să iei cu tine pentru o zi de relaxare în familie? Iată câteva idei pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a pleca la plajă.

Rogojina, cel mai important accesoriu

Rogojina este cel mai important accesoriu pe care nu trebuie să-l uiţi acasă. Modelele sunt diferite: din paie, de rafie sau cauciuc fin. De asemenea, diferă şi mărimile: pentru una, două sau mai multe persoane.

Atenţie! De obicei, rogojinile de plajă din paie sunt foarte sensibile şi se deteriorează uşor. Nu te aştepta să te ţină mai mult de un sezon.

Geanta de plajă, mare şi compartimentată

În geanta de plajă pui majoritatea lucrurilor care-ţi sunt necesare: ochelari de soare, prosoape de plajă, loţiuni pentru plajă, o şapcă, o pălărie, un termos, chiar şi câteva jucării pentru cel mic. Geanta de plajă trebuie să fie cât mai încăpătoare şi compartimentată.

Colacul, pentru copiii care nu ştiu să înoate

Colacul de înot este bucuria copiilor. Chiar dacă ştiu să înoate sau nu, cei mici se vor simţi mai în siguranţă susţinuţi de un colac şi se vor bălăci în apă toată ziua. Modelele sunt variate, în tot soiul de culori şi forme.

Şi mărimile sunt diferite: există colaci de înot şi pentru copii foarte mici. Atenţie când cumperi! Colacul trebuie să fie pe mărimea copilului. Dacă este prea mare, rişti ca prichindelul tău să alunece pe dedesubt, în apă.

Nu trebuie să lipsească jucăriile pentru nisip

Nici un copil nu trebuie să meargă la plajă fără jucării adecvate. Găletuşe, lopăţele, greble, stropitoare sau diferite forme pentru nisip. O sumedenie de jucării de plajă poţi găsi la hypermarket sau la librărie.

Pernuţele de înot după primele lecţii

Pe lângă colacul de înot, poţi cumpăra şi pernuţe care se ataşează pe braţele celui mic. Sunt recomandate pentru copiii care ştiu cât de cât să înoate. Dacă nu ştiu să înoate sau le este frică de apă, rişti ca cei mici să nu-şi păstreze echilibrul şi să se rostogolească.

Înlocuieşte colacul cu vesta de salvare

Vesta de salvare poate înlocui cu brio colacul de înot. Este foarte sigură şi susţine partea superioară a corpului la suprafaţa apei. Vestele sunt gonflabile şi prezintă un sistem de siguranţă pentru a nu se dezumfla.

Mingea de plajă, elastică şi foarte rezistentă

Se găsesc în majoritatea magazinelor la raioanele destinate produselor sport sau pentru plajă. Sunt colorate, rezistente şi foarte uşoare în comparaţie cu mingiile de fotbal, de exemplu. Când copilul tău nu se află în apă şi s-a săturat de joaca în nisip, acesta se poate juca cu mingea. Alege un loc umbrit, pentru a-l feri de insolaţie.

Barcă pneumatică, pentru cei mici şi pentru cei mari

Poate fi pentru copii, de dimnsiuni reduse, sau chiar pentru adulţi, dar de dimensiuni mari. De obicei, o barcă pneumatică poate fi folosită la piscină pentru că acolo nu există valuri. Dacă vrei s-o foloseşti la mare, este recomandat să aştepţi momentele în care apa nu este agitată.

Cumpără băieţelului tău o puşcă cu apă

Băieţeii vor fi mai mult decât încântaţi dacă vor primi o astfel de puşcă cu apă. Colorată, din plastic, este inofensivă şi nu prezintă nici un risc pentru cel mic. Distracţia supremă va atunci când copilul tău va umple rezervorul puştii cu apă şi va stropi tot ce vede-n jur.

Cumpără accesoriile din timp

Dacă vei lăsa totul pe ultimul moment, s-ar putea să plăteşti dublu, la tarabele de pe plajă, pentru obiectele pe care le poţi cumpăra la un preţ rezonabil din magazinele din cartierul tău.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net