Poliţiştii bulgari, cu buzunarele la control

Ultima actualizare:

Măsura este menită să reducă corupţia în rândurilor poliţiştilor şi se aplică de câteva zile. Poliţiştii însă sunt nemulţumiţi şi se plâng că aceasta îi umileşte şi încalcă drepturile lor personale. O altă prevedere introdusă de noua conducere a Ministerului se referă la faptul că poliţiştii rutieri trebuie să lucreze în locuri cu supraveghere video ca să nu poată lua mită.

Măsurile vin după ce de curând în orăşelul bulgar Biala Slatina au fost arestaţi mai mulţi poliţişti sub acuzaţia că luau mită de la şoferii care treceau pe drumul ce leagă portul dunărean Oreahov de capitala Sofia. Ministrul bulgar de interne, Ţvetan Ţvetanov, a ordonat o serie de măsuri menite să ducă la eradicarea corupţiei în rândul poliţiştilor.

Opt agenţi ai poliţiei rutiere din Bulgaria care cereau mită şoferilor au fost arestaţi pe data de 12 septembrie. Poliţiştii erau cunoscuţi pentru practicile lor de corupţie în regiunea Biala Slatina, în nordul ţării. Agenţii îi opreau pe şoferii bulgari şi străini şi le cereau mită pentru a nu fi sancţionaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net