Poliţist înjunghiat la Timişoara cu o cheie pentru motocicletă

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 30 de ani explică detaliile incidentului Foto: Horia Călăceanu
Bărbatul de 30 de ani explică detaliile incidentului Foto: Horia Călăceanu

Un timişorean de 32 de ani a înjunghiat un poliţist în civil, după ce acesta l-a provocat la bătaie şi i-a dat câţiva pumni.

UPDATE 17.15 Procurorii au decis ca agresorul să fie reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor. Conform procurorilor, Rafael Soruică, de 32 de ani, a fost la un pas să îl omoare pe Constantin Ţiliman, înfigându-i o cheie de motocicletă în picior. Agresorul spune în apărarea sa că poliţiştii îi înscenează toate lucrurile pentru a-i scăpa colegul basma curată.

Întreg scandalul a pornit de la o neacordare de prioritate în zona unde lina tramvaiului 4 se desparte de linia tramvaiului 5. De acolo, cei doi, ambii aflaţi la volan, s-au tachinat, şi-au arătat semne obscene şi s-au înjurat, până ce au ajuns la semaforul de la Gara de Nord. Aici, cele două maşini au oprit în paralel şi poliţistul a coborât şi l-a provocat la bătaie pe timişoreanul care se afla în maşină cu soţia şi copilul.

Conform spuselor bărbatului, imediat ce acesta a coborât din maşină, poliţistul l-a apucat de cap şi l-a lovit de câteva ori cu pumnul şi picioarele în burtă. Ca să se apere, tânărul de 32 de ani a înfipt o cheie de motocicletă în piciorul poliţistului.

Poliţistul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar timişoreanul care a înfipt în el cuţitul este audiat la Secţia 4 de poliţie. Timişoreanul spune că a fost ameninţat de poliţiştii de acolo pentru că persoana înjunghiată este coleg de-al lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net