Poliţia din Murfatlar, în patrulare cu PLM!

Citeste tot despre: 

Maşina Poliţiei Locale Murfatlar, din judeţul Constanţa, a devenit vedeta blogurilor din cauza numărului de înmatriculare: CT 14 PLM , grupare de litere asociată, în limbajul internauţilor, unei înjurături extrem de populare.

Loganul a fost cumpărat în leasing, iar iniţial a avut numărul B 54 UHO. După achitarea ratelor s-a pus problema unui nou număr de înmatriculare, care să indice şi oraşul căruia aparţinea autoturismul.

„S-au încercat toate combinaţiile de litere. Erau luate. Aşa că s-a ajuns la numărul acesta", explică Marius Burcea, actualul şef al Poliţiei Locale. Acesta ştie că autoturismul de serviciul pe care-l conduce este vedeta şoselelor.

„În faţă nu îmi spune nimeni nimic, dar cea mai frecventă glumă pe care am auzit-o a fost: «A venit... în PLM»", a mai spus poliţistul. Şefii de la Permise au pus gând rău numărului de înmatriculare al maşinii Poliţiei Locale Murfatlar.

„Voi face un raport către şefii Direcţiei în care le voi arăta situaţia, poate vom pune şi acest număr pe lista celor blocate", a declarat comisarul-şef Romeo Tecău, şeful Înmatriculări şi Permise Constanţa.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1