A plătit profa să facă sex cu el

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Hannah McIntyre, 25 de ani, profesoară de literatură clasică la şcoala de băieţi Merchant Taylors, din Crosby, Marea Britanie, s-a ameţit împreună cu trei elevi şi a făcut sex cu unul dintre ei.

Trei adolescenţi de 16 ani şi profesoara Hannah McIntyre de 25 de ani au băut cidru şi au fumat chiar în apartamentul profesoarei.

La un moment dat, unul dintre băieţi a fost provocat de un coleg pentru 20 de lire să o sărute pe profesoară. Acesta a zis că îi dă banii profei. Şi cei doi s-au sărutat. Au continuat să bea şi când Hannah McIntyre s-a ameţit un pic s-a lăsat dusă de val. Unul dintre băieţi i-a turnat un pahar de vin şi a propus să se joace „adevăr sau provocare".

În cadrul acestui joc, profa a fost provocată să îşi sărute elevul. Unul dintre băieţi a refuzat, în schimb altul a sărit ca ars şi i-a oferit profei 20 de lire să fie el cel sărutat. Jocul a devenit serios şi cei doi s-au retras în camera cealaltă unde au făcut sex.

simeon stalpnicul png

Băiatul descrie că experienţa a fost extrem de pasi­­onan­tă. În timp ce ceilalţi băieţi dormeau în sufragerie, profesoara a făcut sex cu unul dintre elevi", a declarat procurorul Gerald Baxter. Femeia riscă opt ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă:

Profesoară de religie, condamnată după ce a făcut sex cu un minor

O profesoară de muzică organiza orgii cu elevii minori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net