Peste 340 de fetuşi morţi, descoperiţi într-un templu budist din Bangkok

Citeste tot despre: 

Peste 340 de fetuşi morţi au fost descoperiţi într-un templu budist din Bangkok (Thailanda). Localnicii au fost cei care au alertat poliţia, după ce s-au plâns de mirosul insuportabil care provenea din templul în care fuseseră aruncaţi fetuşii proveniţi din avorturi ilegale.

Poliţia din Bangkok a anunţat, miercuri, descoperirea din templu Phai-nguern Chotinaram şi a transmis că şase angajaţi de pompe funebre au fost reţinuţi pentru interogatorii.

Antreprenorul şef de pompe funebre a recunoscut faptul că a primit fetuşii de la mai multe clinici, a precizat locotenent-colonelul Chusak Kumsai.

Fetuşi au fost ridicaţi din templul Phai-nguern Chotinaram, din centrul Bangkok, pentru a fi expertizaţi la Institutul de Criminalistică în cadrul investigaţiei declanşate. Pe parcursul următoarelor două luni, templul nu mai poate primi orice fel de organisme moarte pentru incinerare, conform adevarul.ro.

Potrivit CNN, templele din Thailanda au personal special angajat pentru a pregăti corpurile pentru incinerare la crematoriu.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1