Panică la metrou! Au rămas 30 de minute blocaţi în tunel

Ultima actualizare:

Călătorii care se aflau în trenul următor, pe acelaşi sens de mers, au fost anunţaţi iniţial că trenul în care se află va staţiona în tunel pentru 30 de secunde.

După câteva minute, li s-a comunicat că staţionarea se prelungeşte cu alte 30 de secunde, pentru ca după alte câteva minute bune să fie anunţaţi de reprezentanţii firmei care asigură paza trenurilor că există o problemă tehnică la garnitura de metrou din faţa lor.

După estimările martorilor, trenul a rămas blocat în tunel pentru mai bine de 30 de minute, timp în care acesta a fost cuplat cu cel defect, din faţă, pe care l-a împins pe linie pentru a putea să ajungă în staţie şi să debarce pasagerii.

„A fost un incident care a durat cam 15 minute. Nimeni nu a fost scos din tunel, nimeni nu a fost în vreun pericol. A fost o eroare de comunicaţie, în sensul că mecanismele trenului nu au mai comunicat între ele", ne-a declarat Gheorghe Udrişte, directorul Metrorex.

Totdată acesta a precizat că pentru 30 de minute circulaţia s-a desfăşurat atât către staţia Pipera, cât şi către IMGB doar pe un singur fir, iar începând cu ora 15.30 traficul s-a reluat în condiţii normale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net