Orgasm pe telecomandă, cadou pentru prietenele nebunatice - VIDEO

Citeste tot despre: 

Dacă mulţi credeau că punctul G al femeilor era la finalul cuvântului shoppinG, ei bine...eraţi pe aproape. În Japonia, un bărbat care a vrut cu desăvârşire să-şi mulţumească iubita, i-a oferit o experienţă de neuitat. A făcut singurele două lucruri care mulţumesc cu adevărat o femeie: un orgasm la shoppinG!

E cale lungă până la un orgasm desăvârşit, asta o ştiu şi bărbaţii şi femeile. O mare problemă e că prea puţini bărbaţi au aflat de punctul G, iar cei care ştiu de el nu prea se pricep să-l stimuleze.

Dar uite ce a făcut un japonez ca să-şi satisfacă iubita! I-a cumpărat un aparat, pe care l-am putea numi tehnic "stimulatorul de orgasme", sau puţin mai delicat "calea spre împlinire", ca să-i provoace "plăcerea desăvârşită".

Dacă nu v-aţi convins că asiaticii sunt "mult mai săriţi" de pe fix decât europenii, clipul de mai jos vă va demonstra acest lucru!

Vezi şi:

«Şarpele cu un ochi», masat în autobuz

Curling cu fete goale şi vibratoare, Japonia

«Falusul de Oţel» celebrat în Japonia

Miss Japonia şi Miss Trinidad-Tobago, sex în grup

Loading...

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1