Opt descoperiri ştiinţifice despre sex în 2010

Ultima actualizare:

1. Cu cât faci sex mai târziu într-o relaţie, aceasta va dura mai mult

Un studiu publicat în "The Social Science Research Journal" a confirmat ceea ce cărţile şi articolele despre relaţii spun de ere întregi: nu fă sex prea devreme într-o relaţie! Aceasta este o regulă pe care mulţi o luăm în derâdere în ziua de azi, dar studiul arată că din 648 de persoane participante la acesta, 56% dintre cei implicaţi în relaţii de lungă durată au spus că au aşteptat mai întâi ca relaţia să devină una serioasă, înainte de a face sex.

2. Doar 22% dintre oamenii căsătoriţi sunt "foarte satisfăcuţi" de viaţa lor sexuală

Dar nu toate sunt veşti proaste în legătură cu acest subiect. Un sondaj al site-ului YourTango arată că 66% din cuplurile căsătorite încă fac sex o dată pe săptămână, dar doar 22% au declarat că relaţiile lor sexuale sunt "foarte satisfăcătoare". Deci ce lipseşte? Poate mai mult sex! 63% dintre bărbaţii chestionaţi vor mai mult sex decât vor partenerele lor.

3. Bărbaţii nu ştiu când femeile au orgasm

Ori femeile trebuie să renunţe la a mai mima orgasmele, ori bărbaţii trebuie să acorde o mai mare atenţie acestei chestiuni. The National Survey of Sexual Health and Behavior din S.U.A. raportează că 85% dintre bărbaţi spun că partenerele lor au avut orgasm ulitma oară când au făcut sex. În realitate, doar 64% dintre femei confirmă acest lucru. Diferenţa ridică serioase semne de întrebare. Un sfat pentru bărbaţi: Femeile au declarat că ajung mai repede la orgasm atunci când partenerii lor schimbă poziţiile în timpul sexului.

4. Un loc de muncă bun este bun şi pentru viaţa ta sexuală

Un studiu al Universităţii din Wisconsin, realizat pe 500 de cupluri, a relevat că cele mai satisfăcute din punct de vedere sexual cupluri sunt acelea care au şi cele mai bune joburi. Deci, logic, oricine ar trage concluzia că cine munceşte din greu şi reuşeşte în viaţă, reuşeşte şi în viaţa sexuală. Şi, contrar unor stereotipuri despre singurătate, un studiu sociologic al Universităţii din California a adăugat că, cu cât o femeie este mai educată, cu atât mai mari sunt şansele ca aceasta să se mărite.

Citeşte mai departe pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net