Oficial, Elodia este încă în viaţă

Ultima actualizare:

Elodia a fost aşteptată la Secţia de Votare nr. 57 din cadrul Şcolii Generale nr. 30 din cartierul braşovean Tractorul. Pe strada Gloriei din acest cartier a locuit avocata până pe data de 30 august 2007, când a dispărut de la domiciliu şi nu a mai fost de găsit.

Elodia nu a fost ştearsă de pe listele de votare pentru că oficial ea este în viaţă. Anchetatorii nu au reuşit în mai bine de doi ani să demonstreze contrariul. Instanţa a declarat-o dispărută la începutul acestui an, însă trebuie să treacă încă cinci ani din momentul acestei decizii până când poate fi declarată oficial şi moartă. Toate acestea în cazul în care în acest timp nu i se găseşte corpul, procurorii nu obţin mai repede dovezi de netăgăduit că aceasta este moartă sau nu se întoarce acasă vie şi nevătămată.

Soţul Elodiei, controversatul poliţist Cristian Cioacă, nu mai apare pe liste pentru că şi-a schimbat domiciliul şi s-a mutat la Piteşti. Apartamentul soţilor Cioacă - Ghinescu a fost închiriat unor cetăţeni polonezi, iar pentru cabinetul avocatei a făcut un alt contract de închiriere.

Garsoniera este lasată în paragină de cel care a închiriat-o. Gheorghe Măluşelu îi plăteşte lui Cioacă 300 de euro lunar pentru chirie, însă nu a mai plătit întreţinerea şi lumina de şapte luni şi au fost tăiate de furnizori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net