Ofertele turistice de Revelion sunt pentru toate buzunarele

Ultima actualizare:

Una dintre destinaţiile pentru Revelion 2009 este Arpaşul de Sus, din judeţul Sibiu, la pensiune. Pachetul cuprinde patru nopţi de cazare, începând cu 30 decembrie, iar locul în camera dublă costă 2.150 lei/persoană. Regimul este all inclusive, iar oaspeţii vor primi colindătorii şi vor avea pe masă bucate tradiţionale. În plus au acces la saună, sală fitness, internet, plimbări cu ATV-ul şi călărie.

Ceva mai ieftin este pachetul de şase nopţi în Arieşeni, localitate din Munţii Apuseni. Aici costul este de 2.000 de lei de persoană şi se asigură pensiunea completă, masa festivă de Revelion precum şi o excursie la obiectivele turistice din zonă.

La Sinaia, la un hotel de două stele, un pachet de patru nopţi costă 1.100 de lei de persoană, care include mic dejun cu bufet suedez şi cina festivă de Revelion şi în prima zi a anului.În staţiunea Călimăneşti, un pachet de trei nopţi costă 610 lei, de persoană la un hotel de două stele, cu trei mese şi cina din noaptea dintre ani.

Cei care nu vor să depăşească pentru Revelion un buget de 400 de lei, pot opta pentru Turda. Mai exact un pachet de două nopţi, în perioada 31 decembrie - 2 ianuarie, la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi evident masa festivă de Revelion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net