O să vedem detergenţi Adrian Pintea?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Pintea este disputat şi acum, la mai bine de doi ani şi jumătate de la deces, de către soţie şi soră. Cele două femei se luptă pentru obţinerea ca marcă înregistrată a numelui fostului actor.

Lavinia Pintea, a reuşit să înregistreze numele «Adrian Pintea» la OSIM, la o săptămână după moartea soţului ei.

Acum, sora actorului, Rodica Austin, a contestat înregistrarea mărcii, susţinând că acesta cuprinde o arie foarte largă de situaţii în care poate fi folosit numele, inclusiv pentru băuturi şi tutun.

«Este inadmisibil ca numele fratelui meu să fie folosit ca preparat pentru albit, substanţe de spălat şi curăţare, lustruire, degresare şi şlefuire, săpunuri, uleiuri esenţiale, parfumuri, cosmetice, băuturi alcoolice şi chiar tutun. Prin rapiditatea cu care a înregistrat numele ca marcă, Lavinia dovedeşte interesul material deosebit», arată Rodica Austin în întâmpinarea de la dosar.

La termenul de ieri, de la Tribunalul Bucureşti, au fost prezenţi doar avocaţii părţilor. Dezamăgită de acuzaţiile fostei cumnate, Lavinia Pintea spune că nu a vrut decât să protejeze imaginea soţului ei.

simeon stalpnicul png

«Nu este vorba de un interes financiar al meu, ci de faptul că vreau să protejez o marcă. Nu vreau ca numele lui Adrian să apară pe blugi sau ţigări. Am fost la OSIM după ce, la două zile de la decesul soţului meu, mai multe persoane mi-au propus să dăm un tun financiar şi să scoatem la vânzare tot ce era legat de Adrian», ne-a declarat Lavinia, stabilită la Craiova unde lucrează ca medic în secţia de primiri urgenţe.

Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a permis Laviniei Pintea să înregistreze numele fostului soţ argumentând că acest lucru este posibil doar în cazul persoanelor cu nume notorii, exemplificând prin branduri ca Ion Cristoiu, Florian Moţu Pitiş, Gheorghe Hagi sau Andreea Esca.

În decembrie 2009, judecătorii au decis ca soţia lui Adrian Pintea să primească o treime din averea acestuia.

Citeşte şi:Mihai Morar, terorizat şi el de femeia obsedată de Pintea!

Soţia lui Adrian Pintea: «Casa a rămas a mea»

Lavinia a câştigat o treime din averea lui Adrian Pintea

Soţia lui Pintea trebuie să plătească cheltuieli de judecată în procesul pentru averea actorului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net