O mamă din Galaţi a încercat să-şi ucidă fiul

Citeste tot despre: 

Scandalul dintre cei doi a izbucnit din cauza pământului. Pentru a-i salva viaţa bărbatului înjunghiat în gât şi în piept, medicii au fost nevoiţi să-l opereze de trei ori, informează Mediafax.

Costel Ciupitu, de 39 de ani, din Şiviţa, a ajuns aseară în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit, de mama sa, Dobriţa Ciupitu. Din cele povestite de victimă, totul a pornit de la neînţelegerile legate de recoltă.

„Ea nu mi-a dat ce mi se cuvenea din recoltă şi, când am venit să-mi cer drepturile, m-a înjunghiat. O să o iert până la urmă, că e mama”, a spus omul.


Costel Ciupitu a stat ore bune în sala de operaţie, pentru ca medicii să-i salveze viaţa.


„Gâtul a necesitat intrevenţie de lungă durată. La torace, una din plăgi era penetrantă, fiindu-i afectat şi plămânul şi a fost nevoie de două intervenţii chirurgicale, pentru a-i fi cusută rana”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.

Dobriţa Ciupitu a fost reţinută şi urmează a fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru  tentativă la omor calificat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 12 ani şi jumătate închisoare. 

Loading...