Noul Ford Focus RS are 350 de cai putere - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Constructorul american a dezvăluit noul Ford Focus RS500, model ce va fi produs într-un număr de doar 500 de unităţi şi care va pune la dispoziţia conducătorului nu mai puţin de 350 de cai putere.

Se pare, că noul Focus încearcă să revitalizeze spiritul celebrului Ford Sierra Cosworth RS500, maşină care prin anii '80 s-a bucurat de succes la nivel mondial

Vezi aici mai multe imagini cu bolidul Ford

Actualul RS500 are sub capotă un motor turbo de 2,5 litri cu 5 cilindri ce dezvoltă 350 cai putere la 6000 rpm dar şi un cuplu de 460 Nm între 2500 şi 4500 rpm. Aceste caracteristici îi permit lui RS500 să accelereze de la 0-100 km/h în doar 5,6 secunde, atingând o viteza maximă de 263 km/h.

Încă de la prima vedere a acestui Focus se remarcă vopseaua deosebită a caroseriei şi a ornamentelor. O culoare mată de negru pentru componentele mari ale caroseriei îmbinată cu acelaşi negru, însă lucios, utilizat pentru grila faţă, partea de jos a barei din spate şi pentru eleron.

În habitaclu, Focus RS500 dispune de un aspect sportiv dar care păstrează din elementele necesare confortului. Pe lângă scaunele sport Recaro şi tapiţeria parţial din piele, cei de la Ford au optat pentru o climatizare dual zone, senzori de parcare spate, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, parbriz încălzit, sistem de pornire fără cheie, faruri cu aprindere automată şi senzori de ploaie, conectivitate Bluetooth, control vocal, port USB şi sistem audio Sony 6-CD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net