Nicolae Mitea a ajuns la fundul sacului: "Ajutor"!

Ultima actualizare:

Mitea povesteşte coşmarul prin care trece de un an şi jumătate, accelerat de faptul că banii câştigaţi la Ajax s-au cam terminat. "Am trăit din banii strânşi la Ajax. Din fiecare salariu puneam ceva deoparte, cu toate că nici în visele mele cele mai urâte nu-mi imaginam că o să ajung aici. Dar şi acei bani sunt pe sfârşite, am familie mare şi trebuie să o ajut. Când nu joci de un an şi jumătate, nu pot spune că mă dă fericirea afară din casă. Asta-i realitatea. Parcă trăiesc un coşmar, dar ştiu că va răsări soarele şi pe strada mea. Poate Dumnezeu mă încearcă, iar pe viitor nu voi mai repeta greşelile din trecut", a spus Mitea pentru ziarul Ring.

Fostul dinamovist a pus decăderea sa pe seama ghinionului, dar şi a unei alegeri greşite pe care a făcut-o în momentul  în care s-a întors în Ştefan cel Mare.

"Nu îmi explic de ce am atâta ghinion. Orice s-ar spune, talentul nu ţi-l ia nimeni. Eu sunt un tip credincios, mă rog în fiecare seara, merg la biserică şii sper din tot sufletul ca acest ghinion să se spargă în această iarnă şi să îmi găsesc o echipa la care să joc şi să le demonstrez tuturor că Mitea, la 25 de ani, mai are ceva de spus în fotbal. Ştiu că am greşit când am plecat de la Ajax şi am venit la Dinamo. Eu am vrut să joc, de aceea am lăsat Ajaxul. Îmi pare rău şi acum că nu l-am ascultat pe nea Victor. Dar nu mai vreau să trăiesc din amintiri. M-am săturat să mă uit toată ziua la meciuri iar eu să nu joc”, a precizat Mitea.

Ajuns pe marginea răbdării, Mitea speră să primească o mână de ajutor din partea lui Marian Iancu de la Timişoara.

"Vreau să joc la o echipa care mă doreşte, un antrenor care să mă motiveze. Uitaţi-vă la Zicu, ce joacă la Timişoara, şi cum era la Dinamo. Probabil atmosfera de acolo este prielnică performanţei. Până acum nu am avut nicio o ofertă clară din ţară, doar vorbe. Dacă m-ar chema cei de la Timişoara cred caă nu aş spune pas, este o echipă care te respectă şi te motivează. Eu aşa văd lucrurile ca spectator neutru”, a conchis Mitea.

Sursa: Onlinesport

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net