Nepotul şi unchiul se iubeau cu aceeaşi amantă

Citeste tot despre: 

Un triunghi amoros s-a spulberat tragic, din cauza geloziei. Mărul discordiei este o femeie de 35 de ani care împărţea acelaşi pat cu cei doi, în timp ce soţul munceşte în Grecia.

Crima pasională a şocat satul Stâna, din judeţul Satu Mare. Ioan Lobonţ (19 ani) şi-a ucis, miercuri seară, unchiul, pe Ioan Toduţ (38 ani), pentru a nu mai împărţi aceeaşi femeie.

Cei doi bărbaţi s-au întâlnit în casa Simonei Lodină (35 de ani), femeia care a pus pe jar inimile celor doi.

Tânărul Ioan Lobonţ se întâlnea de aproximativ o lună cu Simona Lodină, deşi aceasta este căsătorită şi are doi copii, iar soţul e plecat la muncă în Grecia.

Pe fondul consumului de alcool, tânărul, orbit de gelozie, l-a bătut crunt pe unchiul său, apoi l-a târât în curte gospodăriei iubitei şi l-a abandonat în agonie.

Joi dimineţă, un sătean a văzut cadavrul în curtea Simonei şi a anunţat Poliţia. Ioan Lobonţ a fost luat ca din oală de oamenii legii, fiindcă tot satul ştia despre legăturile amoroase dintre cei trei.

Părinţii suspectului sunt şocaţi. „Femeia asta umblă cu mai mulţi bărbaţi, nu ştiu de ce nu l-a lasat în pace pe fiul meu!", a spus mama ucigaşului, Rodica Lobonţ.

Tatăl tânărului a mărturisit că el şi soţia lui au mâncat bătaie de la fiul lor din cauza Simonei Lodină.

„A adus-o la mine în casă, a culcat-o în patul meu şi ne-a bătut pentru că am încercat să spunem ceva", a spus tatăl infractorului, Ioan Lobonţ.

Vineri, Ioan Lobonţ şi Simona Lodină au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1