Nemanja Milisavljevici:"Putem bate Rapidul"

Ultima actualizare:

Mijlocaşului sper să-şi recâştige repede locul în primul unsprezece al celor de la FC Vaslui. 

Nemanja Milisavljevic este apt sută la sută după accidentarea la ligamentele încrucişate şi speră să intre din nou pe teren la partida de duminică cu Rapid.

Lui Milisavljevic nu îi este teamă de concurenţă, chiar dacă în această vară au fost aduşi la Vsalui doi jucători de bandă stânga, brazilianul Gerlem şi craioveanul Gângioveanu. "Nu îmi este frică de concurenţă. Asta ar fi culmea! Vin după o pauză destul de mare, dar nu sunt nici ptimul şi nici ultimul jucător care a trecut printr-o accidentare. Îi respect pe toţi jucători din echipă, deci şi pe noii veniţi, Gerlem şi Gângioveanu. Mă voi lupta pentru locul de titular şi asta e benefic pentru întreaga echipă. Cel mai bun să joace", a spus Milisavljevic. Mijlocaşul sârb de la Vaslui spune că munca şi viaţa sportivă îl vor treaduce în prim-planul ligii I:"La niciuna dintre echipele la care am jucat nu mi-am câştigat locul de titular doar pentru că mă prezentam la antrenamente şi jocuri. Am muncit mult pentru a ajunge aici. Ştiu că Vasluiul ae un lot valoros, dar voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru arăta că îmi merit din nou locul în formaţia de bază". Milisavljevic spune că poate juca şi pe banda dreaptă. "Randamentul cel mai bun îl dau atunci când evoluez ca mijlocaş stânga, dar am evoluat de multe ori şi în banda dreaptă, aşa că nu cred că voi avea probleme. Sunt un jucător de viteză şi pe benzile laterale mă simt în largul meu", a completat mijlocaşul. Nemanja Milisavljevic este sigur că Vasluiul va da lovitura în Giuleşti în faţa Rapidului. Sârbul nu ştie dacă antrenorul Dulca îl va folosi în echipa de bază. "Mã simt foarte bine, sunt refãcut 100%, din toate punctele de vedere. Dacã antrenorul va conta pe mine, voi fi în teren la meciul de duminicã, o partidã foarte dificilã pentru noi. dar cred că vom câştiga. Dacã m-am accidentat tot la un meci cu Rapidul, vreau sã uit de accidentare si sã revin cu bine tot la acest meci. FC Vaslui a avut o perioadã mai grea în acest debut de sezon, din cauza meciurilor multe, dar si din cauzã cã o serie de jucãtori au lipsit din diferite motive", a subliniat "stranierul" din lotul moldovenilor.

"Să jucăm în grupele Europa League"

Nemanja Milisavljevic a câştigat de-a lungul carierei sale mai multe titluri de campion în Macedonia şi îşi doreşte să repete performanţele şi cu Vasluiul. "Am cîştigat titlul de campion şi cupa Macedoniei cu Rabotnicki, dar şi trofeul pentru cel mai bun jucător din acest campionat. M-au votat cei din presă, dar şi suporterii. Cu Vasluiul vreau în primuş rând să joc în cupele europene, în grupele Europa League. m fost foarte aproape în ultimii ndoi ani să realizăm aces obiectiv, dar am ratat la mustaţă, cum zice. La anul sigur vom juca şi noi în elită. Nu trebuie însă să facem paşi greşiţi pentru a ne îndeplini aceste obiective", a declarat mijlocaşul Vasluiul. Nemanja Milisavljevic crede că Vasluiul poate profita în acest an de oboseala pe care o vor acumula echipele în cupele europene şi vor încheia sezonul pe un loc pe podium: "Ne dorim mult să luăm Cupa României. Să vedem dacă şi putem să facem asta. Sper ca în cei trei anai şi jumătare de contract la Vaslui să am posibilitatea să câştig cât mai multe trofee. De ce nu şi campionatul! Ar fi, într-adevăr, nemaipomenit"!

"Nu sunt un tip răzbunător"

Aflat în litigiu cu echipa pe care a antrenat-o de douã ori în ultimii patru ani, antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, spune cã pregãteşte partida de duminicã, cu FC Vaslui, ca pe oricare alta, fãrã sã se gândeascã la rãzbunare. “Nu mã gândesc cã joc cu Vasluiul, pregãtesc meciul ca pe oricare altul. Nu sunt un tip rãzbunãtor, as vrea doar sã câstig jocul si atât. Avem Şapte puncte, suntem pe zero la adevãr, suntem nemulţumiţi cu toţii, atât eu şi echipa, cât şi conducerea şi suporterii. Avem destule probleme, avem şase jucãtori la lot, dar asta ne bucurã, e bine cã rapidiştii au revenit în atenţia primelor reprezentative”, a declarat Viorel Hizo, antrenorul giuleştenilor. 

7

goluri a marcat Nemanja Milisavljevic pentru fosta sa echipă Rabotnicki în sezonul 2007-2008, după care s-a transferat la FC Vaslui 

100.000

de euro este salariul anual al mijlocaşului sârb, Nemanja Milisavljevic, la FC Vaslui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net