Zile libere de Crăciun și Revelion. Când vor fi recuperate

zile_libere_craciun_revelion_2018-recuperare_zile_libere_craciun.jpg

bugetarii vor avea zece zile libere de sarbatori.cand se recupereaza
Executivul a decis să acorde românilor încă două zile libere de Crăciun și Revelion. Astfel, 24 decembrie și 31 decembrie, ambele zile de luni, vor fi nelucrătoare
FOTO: Click!

Zece zile libere de Sărbători pentru bugetari. Executivul a decis să acorde românilor încă două zile libere de Crăciun și Revelion. Astfel, 24 decembrie și 31 decembrie, ambele zile de luni, vor fi nelucrătoare.

Bugetarii se vor putea bucura zece zile de Sărbători. Guvernul a decis ca zilele de 24 decembrie și 31 decembrie, zile de luni, să fie libere pentru cei care lucrează la stat.

Zile libere de Crăciun și Revelion. Când vor fi recuperate

”Am o veste bună pentru angajaţii din sistemul bugetar. Se vor bucura de încă două zile libere, în preajma Crăciunului şi Anul Nou, respectiv 24 şi 31 decembrie. Sper ca tot mai mulţi români să aibă tihnă şi linişte în perioada sărbătorilor”, a fost anunțul premierului Viorica Dăncilă.

Minivacanțele de Crăciun și de Revelion va aduce, însă, ore în plus de muncă pentru români la începutul lunii ianuarie 2019, atunci când cele două zile vor fi recuperate.

Prin urmare, perioada de vacanţă ar fi între 22 şi 26 decembrie şi o alta între 29 decembrie şi 2 ianuarie.

Loading...