Zeci de oameni, protest în centrul Bucureştiului

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 20.50 Protestul din Piaţa Universităţii s-a încheiat sâmbătă seara, după aproximativ patru ore, arată Mediafax.

UPDATE ORA 19.40 Manifestaţia din Piaţa Universităţii nu este una autorizată, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, potrivit Adevarul.

Un număr mare de participanţi la mitingul organizat sâmbătă de PDL au rămas pe străzi după încheierea mitingului şi au continuat să strige lozinci.

Ei au scandat împotriva lui Traian Băsescu şi a lui Victor Ponta, dar şi pentru modificarea Legii Electorale. În timpul manifestaţiei, au existat şi câteva conflicte între protestatari şi forţele de ordine, iar circulaţia pe străzile din centrul Bucureştiului este îngreunată şi la această oră, după cum arată mondonews.ro.

Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă dimineaţa la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piaţa de lângă Ateneul Român, printre participanţi aflându-se preşedintele partidului, Vasile Blaga şi candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu. „Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale“, a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu. Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că „USL împinge România în sărăcie, se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie" şi că în "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncaţi în stradă“, denunţând „imoralitatea guvernului Ponta“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net