Zece percheziţii la persoane suspectate că procurau şi vindeau cannabis şi substanţe cu efect psihoactiv

06_50901590_foto-123rf.jpg

Foto Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Alba Iulia au făcut, marţi, zece percheziţii în spaţii deţinute de opt persoane suspectate că, în cursul acestui an, au procurat droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv pentru a le vinde. În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat diferite cantităţi de cannabis şi substanţe cu efect psihoactiv.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii DIICOT Alba Iulia au făcut, marţi, 10 percheziţii, toate în judeţul Alba (8 în Alba Iulia, una în Teiuş şi una în Şard), la locaţii deţinute de 8 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

Potrivit Poliţiei Române, din cercetări a rezultat că, în acest an, opt persoane ar fi procurat şi deţinut, în vederea vânzării, droguri de risc (cannabis) şi substanţe cu efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanţe susceptibile a fi din categoria cu efect psihoactiv, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunţit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline şi mai multe înscrisuri.

O persoană a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Alba.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi au participat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1