Vremea în weekend. Unde va ploua în următoarele zile

sezlonguri-mare-plaja-turisti-vremea-meteo.jpg

sezlonguri-mare-plaja-turisti-vremea-meteo
Singurul loc unde nu va ploua în acest weekend va fi Litoralul

Aversele de ploaie au mai domolit arșița și nu mai respirăm aerul fierbinte venit din nordul Africii. Ploile nu se vor opri în acest weekend. Vor răscoli toată țara, mai puțin în Dobrogea unde nu sunt condiții de precipitații.

Joi, la prânz, erau peste 30 de grade în aproape toată țara, dar astăzi (15 iunie) la ora 12.00, nu sunt mai mari de 26 de grade în sud și de 23 de grade în vestul țării.

Meteorologii ANM anunţă că instabilitatea se va menține și în weekend. Vor fi averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, posibil și grindină. Se vor porni ca din senin și vor fi de scurtă durată, dar se vor manifesta cu violență și cu cantități importante de apă, până la 40 de litri pe metru pătrat.

În acest moment (15 iunie), este valabilă o informare meteo de vreme rea până în 16 iunie, ora 21.00, iar în funcție de evoluția fenomenelor va fi actualizată.

Prognoza meteo arată că aria ploilor se va restrânge abia marți, 19 iunie, când vor mai fi averse în centrul și vestul țării.

În weekend, temperaturile vor fi între 22 și 30 de grade, mai cald în sud, iar de marți valorile vor crește din nou.

Pe Litoral, nu va fi strop de ploaie, iar temperaturile vor fi în jur de 26 de grade în aer și 22 de grade în apă. În schimb, vântul va sufla cu 25 km/h.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1