Vremea în weekend! Pregătiți-vă de plajă, temperaturile vor ajunge până la 32 de grade

Ultima actualizare:

    În sudul țării se anunță vreme numai bună de plajă
În sudul țării se anunță vreme numai bună de plajă

Vara începe să-și intre drepturi! Meteorologii anunță că vremea este în continuă încălzire, soarele apare peste tot, iar temperaturile vor ajunge până la 32 de grade Celsius în weekend. E vreme de plajă, în sudul țării, dar nu însă și la mare, unde vor fi cel mult 20 de grade.

Vremea începe să se încălzească, dar mai vin şi ceva ploi, anunțate astăzi, 4 iunie, pentru a doua parte a zilei, în special în vest, centru şi nord. Soarele apare peste tot, iar temperaturile, la nivel național, se încadrează între 18 la 28 de grade.

Cel mai răcoare este acum în nordul Transilvaniei și în Maramureș, ia cel mai cald în sudul exterem al țării. În Dobrogea şi Bărăgan norii sunt de vreme bună, iar maximele trec de 25 de grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosferaa este schimbătoare, dar este cald şi nu prea sunt condiţii de ploaie. Peste nopate se vor înregistra 15 grade.

Este întunecat în nordul Moldovei şi în Bucovina și sunt anunţate ploi. Dar și aici sunt vești bune să se mai încălzește. Vremea se îmbunează şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, dar apar ploile la noapte.

În vestul ţării se anunţă instabilitate şi temperaturi în creştere și ceva averse după-amiaza. Minimele vor fi de 14...15 grade. În Oltenia, vremea se îndreaptă, se face mai cald şi ploile apar sporadic pe la munte.

Vreme bună avem și în ţinuturile sudice, unde temperaturile cresc spre amiază şi se înteţeşte vântul.

Vineri, trecem în cealaltă extremă şi o să avem vreme caldă pentru acest moment al anului. În Câmpia Română se pot înregistra şi 32 de grade, iar pe Litoral va fi cel mai răcoare: în jur de 20 de grade.

Chiar și așa, tot mai apar câţiva stropi de ploaie în vest şi pe la munte. În noaptea următoare, ploile vor cuprinde jumătatea vestică şi se înteţeşte şi vântul.

Sâmbătă rămânem cu vremea caldă, iar în sudul Moldovei şi în Bărăgan se ating din nou 30 de grade. Dimineața va fi soare, dar spre după-amiază va ploua destul de mult în sud, centru şi nord-est.

Se vor acumula şi 25 l/mp, vântul va fi activ, iar presiunea atmosferică scăzută. Şi duminică meteorologii anunță că va fi cald, însă va ploua, temporar, cam peste tot.

Locuitorii din sud-estul țării vor avea timp frumos întreaga zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net