Vremea în weekend, 2-4 februarie. Vor fi 16 grade în Banat

biciclisti-pedalare-primavara-vremea_in_weekend.jpg

biciclisti in parc cand vremea este frumoasa
Meteorologii ANM au prognozat temperaturi de până la 16 grade în Banat și 13 grade la malul mării. Prognoza meteo pentru perioada 2 – 5 februarie
FOTO: Click!

Ieșiți din case pentru că vom avea vreme de primăvară! Vom avea vreme incredibil de caldă, în acest weekend. Meteorologii ANM au prognozat temperaturi de până la 16 grade în Banat și 13 grade la malul mării. Uite prognoza meteo pentru perioada 2 – 5 februarie.

Nu aveți motive să stați în case, mai ales că și copiii au vacanță. Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile, astfel că în vestul şi centrul ţării temperaturile vor ajunge, în weekend, la 17 grade. Aerul cald vine din nordul Afrii și va aduce şi particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra ţării noastre.

Vremea în weekend, 2 - 4 februarie

  • Meteorologii ANM spun că sâmbătă, 2 februarie, cerul va fi senin, Vor fi 11 grade la București, 14 grade la Arad, 11 grade la Cluj-Napoca, 5 grade la Suceava, 12 grade, 10 grade la Craiova.
  • Duminică, 3 februarie, vor fi temperaturi între 7 grade la Suceava și 16 grade la Arad, iar la Constanța vor fi 13 grade. În Capitală sunt prognozate 9 grade.
  • Luni, 4 februarie, în vestul țării vor fi ploi slabe, iar temperatruile vor coborî ușor în toată țara. Sunt prognozate 4 grade la Suceava, în jur de 8 grade în sudul țării, 10 grade la Cluj-Napoca și 13 grade la Constanța.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1