Vremea se răceşte şi vin ploile! Vezi aici prognoza meteo pe următoarele zile

Ultima actualizare:

    Plouă în toată ţara
Plouă în toată ţara

Duminică, în majoritatea zonelor vremea se va menţine caldă şi predominant frumoasă, cu cer variabil.

Excepţie vor face Banatul, Crişana şi Carpaţii Occidentali, unde temperaturile vor fi în scădere, înnorările se vor accentua şi local vor fi averse, descărcări electrice. Izolat, ploile pot avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi de la 20-21 de grade în Banat până la 29-30 de grade local în Muntenia şi Moldova.

În Bucureşti, duminică, vremea va fi în continuare frumoasă, cu temperaturi peste normele climatologice ale perioadei. Temperatura maximă va fi de 29 de grade, iar cea minimă de 14 grade.

Luni, temperaturile vor scădea în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea vestică, unde regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această dată, local chiar mai răcoros. Temperaturile maxime vor fi de la 15 grade în Dealurile Banatului până la 28 de grade în Bărăgan, Podişul Moldovei şi al Dobrogei. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în zonele montane şi în Transilvania şi local în celelalte regiuni. Izolat vor fi condiţii de grindină şi de cantităţi de apă mai însemnate.În Capitală, vremea va fi caldă luni, deşi maxima temperaturii aerului va fi uşor mai coborâtă decât în ziua precedentă, undeva în jurul valorii 26 de grade.

Marţi vom avea maxime ce se vor încadra între 17 grade în nordul şi local în centrul ţării şi 25 de grade în Lunca Dunării. În jumătatea de est a teritoriului vor fi înnorări temporare şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi în regiunile estice.

În Bucureşti, marţi, valorile termice vor continua să scadă uşor, astfel încât se vor situa în jurul normelor caracteristice acestei date, cu o maximă de 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii pentru avere slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net