Vremea se încălzește în weekend. Vor fi 19 grade Celsius în București

vreme-weekend.jpg

mama si fiica se joaca in iarba
Vremea se va încălzi în weekend
foto: arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Vești bune pentru cei care și-au propus să iasă în natură la acest sfârșit de săptămână. Vremea va fi plăcută, cu soare blând de primăvară şi cu ploi puţine. În unele zone, vântul va răcori totuși atmosfera.

Vineri, vremea începe să se încălzească în toată țara, conform Digi 24. Maximele vor avea valori între 11 grade Celsius pe litoral şi 23, poate chiar 24 de grade Celsius în vestul ţării. În vest şi nord-vest este posibil să plouă slab. Vântul va fi prezent în toată ţara şi va avea vitezele cele mai mari în masivele sudice şi sud-vestice.

În weekend vremea va fi caldă în toată ţara, iar maximele vor trece de 20 de grade în vest şi în sud. Ploile vor ocoli majoritatea zonelor până duminică, atunci când vor apărea local în jumătatea de sud a ţării. Acestea vor mai fi prezente şi luni în regiunile sudice, estice şi centrale, motiv pentru care temperaturile vor fi modeste. În plus, acolo, vântul va prinde putere. În schimb, în vest şi în nord-vest, maximele vor tinde spre 24 de grade Celsius.

În Bucureşti, cerul va fi senin, temperaturile vor urca până la 19 grade Celsius, dar vântul va răcori atmosfera oraşului.

 

Citește și:

Uite cum va fi vremea în martie, aprilie și mai!

Câte zile libere vor avea românii de Paște și de 1 Mai 2019

Loading...

Citește și

  • Sărbătorile religioase și posturile din Calendarul ortodox 2019 sunt foarte importante pentru toți credincioșii creștin ortodocși, așa că trebuie să fie la curent cu ele. Click! îți spune care sunt sărbătorile religioase și zilele de post din luna aprilie, conform Calendarului ortodox 2019, ca să te poți pregăti pentru ele. Praznicele lunii aprilie sunt Intrarea Domnului în Biserică - Floriile, Învierea Domnului – Sfintele Paşti şi sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă.

  • post catolic

    Ca în fiecare an, creștinii vor traversa în următoarele 40 de zile cel mai îndelungat și mai dificil post din întregul an calendaristic. Fie că ești ortodox, fie catolic sau protestant, Postul cel Mare, adică perioada premergătoare Sfintelor Paști, nu poate lăsa pe nimeni indiferent dintre cei care se consideră încă creștin practicant.