Vremea în perioada 2 – 7 aprilie. Când scăpăm de frig și de vânt

Ultima actualizare:

    Vremea rece s-a întors în țara noastră și s-a pornit vântul. Astăzi, 2 aprilie, este ”cod galben” în Deltă și în Banat, unde viteza vântului va depăși 60 km/hFOTO: Click!
Vremea rece s-a întors în țara noastră și s-a pornit vântul. Astăzi, 2 aprilie, este ”cod galben” în Deltă și în Banat, unde viteza vântului va depăși 60 km/hFOTO: Click!

Temperaturile au coborât brusc în toată țara, din pricina a două valuri de aer rece venite din vestul continentului și din estul Rusiei. Meteorologii ANM au realizat prognoza pentru perioada 2 – 7 aprilie. Uite când scăpăm de frig și de vânt!

Oficial este primăvară. Au înflorit pomii și primele lalele. Însă, vremea rece s-a întors în țara noastră și s-a pornit vântul. Astăzi, 2 aprilie, este ”cod galben” în Deltă și în Banat, unde viteza vântului va depăși 60 km/h. Prognoza meteo pentru perioada 2 – 7 aprilie, pe regiuni.

Vremea în Banat și Crișana

Temperaturile au scăzut brusc, de la 22 de grade luni, 1 aprilie, la cel mult 17 grade marți, 2 aprilie. Abia pe 7 aprilie vor mai urca ușor, la 18 – 20 de grade. Vor fi condiții de precipitații aproape în fiecare zi, dar mai ales între 5 și 10 aprilie.

Vremea în Transilvania

Temperaturile au scăzut de la 19 grade luni, 1 aprilie, la 10 grade astăzi, 2 aprilie. În timpul nopții, temperaturile au scăzut la minus 4 grade. Până pe 8 aprilie, se va încălzi lent, de la o zi, la alta, până spre 17 grade. Va urma o săptămână cu valori de 14 grade la prânz și în jur de 2 grade în timpul nopții. Vor fi condiții de precipitații între 5 și 9 aprilie.

Vremea în Maramureș

Doar 11 grade astăzi, 2 aprilie. Între 3 și 8 aprilie, se va încălzi treptat, până la 14 – 16 grade la orele prânzului și 4 grade în toiul nopții. Vor fi condiții de precipitații între 5 și 9 aprilie.

Vremea în Moldova

Doar 10 grade astăzi, 2 aprilie, iar din 4 aprilie se va încălzi lent, până la 14 – 16 grade. Din 9 aprilie, temperaturile vor coborî ușor, până la 14 grade la prânz și 2 – 4 grade în timpul nopților. Vor fi condiții de precipitații între 5 și 9 aprilie.

Vremea în Dobrogea

Doar 9 – 10 grade astăzi, 2 aprilie, dar și în zilele următoare. Din 7 aprilie, temeprturile vor urca ușor, la 12 - 14 grade. Vor fi condiții de precipitații zilnice între 5 și 9 aprilie.

Vremea în Muntenia și Oltenia

De la 22 de grade luni, 1 aprilie, temperaturile au coborât la 12 grade astăzi, 2 aprilie. Abia în 6 aprilie sunt prognozate 14 grade, 18 grade în 8 aprilie, apoi valorile vor coborî din nou. Temporar vor fi precipitații, mai ales între 6 și 9 aprilie.

Vremea la munte

Vremea va fi schimbătoare. La prânz, vor fi în jur de 2 grade și în jur de minus 2 grade noaptea. Sunt așteptate precipitații după 5 aprilie.

Sursa: ANM

image
image
image
image
image
image
iubire
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net