«Vreau maşina de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:
Ion Tudose  a câştigat  un set cu oale
Ion Tudose a câştigat un set cu oale

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Lozul norocos i-a adus Silviei Creţulescu (51 de ani) primul câştig din viaţă. Bucureşteanca a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat.

Silvia Creţulescu nu ratează nici un număr din Click!. Atunci când nu ajunge să-l cumpere, spune că roagă un coleg să i-l ia de la chioşc. “A fost amuzant! Colegul meu a luat două ziare, unul pentru mine şi unul pentru el. Când am deschis lozurile, al meu era câştigător. Avea trei simboluri cu 300 de lei!”, ne-a spus femeia, care lucrează ca inginer constructor. Pentru Silvia e primul câştig şi speră să nu fie ultimul.


    Ion Tudose  a câştigat  un set cu oale Foto: Click!
Ion Tudose a câştigat un set cu oale Foto: Click!

“Acum, că am spart gheaţa, râvnesc la premiul cel mare. Vreau maşina de la Click!MANIA”, ne-a spus bucureşteanca. Ion Tudose (64 de ani) a mai câştigat la Click!MAGIC o jucărie pentru nepot. Acum, Click!MANIA i-a adus un set cu oale de bucătărie. “O surpriză plăcută! Vă mulţumesc şi sper să mai câştig. Oalele le voi face cadou fetelor mele. O să le împart că sunt două şi aştept o masă caldă de la ele, făcută în oalele primite”, ne-a spus râzând bărbatul, care lucrează ca şofer. Şi tu poţi intra în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri ai câştigat. Avem peste 10.000 de premii pentru tine.

Avem peste 10.000 de premii

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 10.861de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei. Premiile se revendică la numerele: 0318.603.425, 0318.603.426 şi 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net