Violatorul în serie care a îngrozit Suceava se dădea medic

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Dumbrăveni, a băgat spaima în femeile din Suceava. Mihăiţă Novac a agresat sexual şase tinere, majoritatea minore. Atacurile au început toamna trecută în cartierele Mărăşeşti şi George Enescu.

Potrivit anchetatorilor citaţi de adevarul.ro, Mihăiţă Novac îşi găsea victimele, le urmărea pe stradă şi le ataca pe la spate. Cel mai recent atac s-a produs la 6 februarie. O tânără de 24 de ani, din Dumbrăveni, a fost abordată în incinta Policlinicii Areni de către un bărbat care ulterior a violat-o într-un imobil dezafectat din zona cartierului Mărăşeşti.

Suspectul a fost identificat în persoana lui Mihăiţă Novac, de 44 ani, din com. Dumbrăveni. „S-a prezentat drept medic şi a invitat-o la cabinetul lui particular, a condus-o printre blocuri undeva în zona Mărăşeşti şi a întreţinut raporturi sexuale”, a declarat Adrian Buga, şeful Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Poliţiştii suceveni au reuşit să îl identifice pe atacator, la începutul săptămânii trecute. L-au prins şi l-au băgat după gratii. Mihăiţă Novac a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Loading...