Vila miliardarului Uzunov, distrusă de fosta soţie

Ultima actualizare:

    Intrarea în vilă era protejată cu  grilaje din fier, pe care oamenii  Cristinei Duma le-au pus  la pământ cu flexul
Intrarea în vilă era protejată cu grilaje din fier, pe care oamenii Cristinei Duma le-au pus la pământ cu flexul

Scandal-monstru la o vilă de miliardari din Pipera. Foştii soţi Uzunov au bifat ieri un nou episod în scandalul care a însoţit divorţul lor. Cristina Duma, femeia care în urmă cu doi ani a accidentat mortal un motociclist, a dat buzna cu bodyguarzi, flexuri şi baroase în casa despre care spune că-i aparţine.

Au rupt garduri, au spart geamuri şi au făcut praf grilaje. Preţ de peste cinci ore, Cristina Duma, fosta soţie a miliardarului Eduard Uzunov, însoţită de un executor judecătoresc, o armată de gărzi de corp, dar şi de un echipaj de poliţie, a încercat să intre în vila unde se află sediul firmei Regatta.

simeon stalpnicul png

Ea susţine că o decizie judecătorească irevocabilă îl obligă pe fostul soţ să evacueze casa din Pipera. Milionarul susţine, la rândul său, că are un contract din 2007, care nu ar permite evacuarea.

Cristina a ajuns la vila din str. Erou Iancu Nicolae ieri dimineaţă, pusă pe fapte mari. A fost întâmpinată la poartă chiar de fostul soţ. Încercarea bărbatului de a purta un dialog cu ea a eşuat, oamenii Cristinei trecând la treabă.

Fosta soţie a miliardarului Uzunov a venit cu actele din care reiese că are dreptul să intre în vilă

simeon stalpnicul png

Au demolat mai întâi o parte din gard şi au intrat în curte. Apoi, cu mai multe baroase, bolovani şi un flex, au reuşit să rupă un grilaj şi să spargă un geam foarte mare. Cioburile şi zeci de documente aruncate pe jos ilustrau imaginea unei secvenţe rupte din filmele de acţiune.

După mai bine de cinci ore, Cristina Duma şi-a văzut visul cu ochii: a intrat în casă. Au existat însă şi victime colaterale. Martorii spun că, la un moment dat, bodyguarzii Cristinei Duma şi cei ai fostului ei soţ s-au luat la bătaie.

Geamurile de la uşi au fost făcute ţăndări

simeon stalpnicul png

După ce şi-au împărţit reciproc pumni şi picioare, bătăuşii au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind chemate două ambulanţe.

"Partajul abia a început să se judece. E o decizie ilegală, dânsa avea o sentinţă de evacuare împotriva mea, nu a societăţii Regatta Imobiliare. Nu ştiu ce se va întâmpla în casa devastată, e cam dificil să mai stea cineva în ea. Eu consider că cel mai inteligent cedează, dar ar trebui să plătească cineva pentru stricăciuni. Soţia mi-a zis să iau cei trei câini de aici, că dacă nu, îi duce la ecarisaj, pentru că sunt pe numele societăţii. Fetiţele noastre nu au fost duse la şcoală astăzi, stau cu ea. Nu mă interesează casele, vreau să împărţim custodia fetiţelor", a explicat Uzunov la emisiunea ProTV "Happy Hour".

Cristina, judecată pentru că a omorât un motociclist

A ignorat cele mai elementare reguli de circulaţie şi a ucis un tânăr. Un motociclist în vârstă de 26 de ani, Paul Adrian Truşcă. Acesta a avut neşansa să-i iasă în cale, a pierit strivit sub roţile Hummerului aurit condus de Cristina Duma, fostă Uzunov.

În septembrie 2010, Cristina Duma nu a acordat prioritate şi a accidentat mortal un motociclist

simeon stalpnicul png

Tragedia s-a produs în septembrie 2010, pe şoseaua Pipera- Tunari. Cristina Duma nu a acordat prioritate de trecere în momentul în care a vrut să vireze la stânga şi a lovit în plin motociclistul care a murit pe loc. Dosarul în care este acuzată de ucidere din culpă este acum pe rol la Judecătoria Buftea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net