VIDEO Zeci de căprioare au fost găsite moarte

Ultima actualizare:
image

Zeci de cadavre de căprioare şi cerbi, dar şi alte cadavre de animale mici au fost găsite pe un câmp din Arad. Animalele moarte au fost găsite pe un fond de vânătoare, iar reprezentanţii acestuia susţin că de vină ar fi locuitorii din zonă, care au împrăştiat pe câmpuri otravă împotriva dăunătorilor.

Peste 30 de animale moarte au fost descoperite pe fondurile de vânătoare din zona Pecica-Peregu Mare, în judeţul Arad. Tot aici, anul trecut în noiembrie a existat un caz asemănător. Şi atunci, ca şi acum, animalele au murit după ce au mâncat otrava pusă pe câmo pentru rozătoare.

Cadavrele animalelor otrăvite au fost duse la Direcţia Sanitar Veterinară pentru analize. Pe lângă pierdere animalelor, există şi o pagubă materială, care se ridică la aproape o sută de mii de euro.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz.

Anchetă s-a deschis şi toamna trecută în cazul celor 50 de animale moarte găsite pe acelaşi fond de vânătoare, dar cazul este tot în faza de cercetare. În urmă cu mai mulţi ani, tot la Arad, dar pe alt fond de vânătoare, au fost găsite peste 150 de căprioare otrăvite. Atunci, cazul a fost închis deşi nu a fost găsit niciun vinovat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net