VIDEO Vlad Voiculescu gafează din nou. Discuția, transmisă în direct: "Cu mască...Sunt singur, totuși"

vlad-voiculescu.jpg

vlad voiculescu
Vlad Voiculescu a gafat din nou duminică, înaintea unei conferințe de presă
Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Înaintea conferinței de duminică, susținută la sediul ministerului, Vlad Voiculescu a stat din nou fără mască, chiar dacă în aceeași încăpere erau mai multe persoane, între care cameramanul oficial și o consilieră. Momentele premergătoare declarației erau deja transmise în direct, așa că întreg dialogul dintre Vlad Voiculescu și consiliera sa, pe tema măștii, a putut fi auzit de către oricine.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut o conferință de presă duminică, 11 aprilie. Înainte de începerea acesteia a avut un dialog cu cea caree îl consiliează referitor la purtarea măștii. Mai exact, Vlad Voiculesu nu știa cu exactitate dacă să poarte sau nu masca în timpul declarațiilor. În cameră se mai aflau doar consiliera sa personală şi cameramanul oficial. Momentele premergătoare declaraţiei erau deja transmise în direct, aşa că întreg dialogul dintre ministrul Sănătăţii şi consiliera sa a putut fi auzit în direct, relatează Digi24. 

- Zi-mi, ce cauți? îl întreabă consiliera.

- Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască, când e cineva lângă mine, îi spune Vlad Voiculescu.

- Acum stați fără mască în fața... ? se aude cameramanul întrebând.

- Stau fără mască, da.

- Așa e. E singur aici..., explică și consiliera.

- Haideți să mai sun eu o dată la ingest..., spune cameramanul.

- Ia, pune un pic masca aia! Vlad, pune un pic masca aia! îi cere ulterior consiliera.

- Poftim?

- Pune un pic masca aia, pune-ți masca pe care o ai! insistă consiliera.

- De ce? întreabă ministrul.

- Discuția e „fără măști”, la mare, la munte, la nu știu care chestie, îi spune consiliera.

- Să-mi spuneți când pot să dau drumu la..., spune cameramanul.

- Stați un pic... cu mască... măi, sunt singur, totuși.

- Ești singur, da, îi confirmă consiliera.

La începutul acestei luni, Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru neputrarea măștii de protecție. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, la câteva zile după ce ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască pe holul Parlamentului.Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască

Loading...
 
 

Citește și

  • Vlad Voiculescu a anunţat că s-a cerut amendat, după imaginile apărute cu el în Parlament fără a purta mască de protecţie. Acesta şi-a cerut din nou scuze „pentru o neatenţie vinovată”.

  • Decizia transformării Spitalului Foişor în spital COVID a fost soluţia identificată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi avizată de Ministerul Sănătăţii în cursul zilei de vineri, pentru că avea 26 de locuri la ATI, 6 medici şi doar 3 pacienţi, iar sarcina transferării celor internaţi revine DSU, precizează Ministerul Sănătăţii referindu-se la ”situaţia regretabilă” creată la Spitalul Foişor. Conform MS, deşi spitalul fusese informat încă de dimineaţă despre transformarea în COVID, la ora 11:00, managerul încă nu întocmise documentele necesare eliberării avizului temporar. ”Modul cum a decurs evacuarea este regretabil şi ne-am dori ca aceste imagini să nu mai fie vreodată repetate”, subliniază reprezentanţii ministerului, adăugând că va fi solicitată o analiză amănunţită a cauzelor pentru situaţia creată şi pentru modul în care s-a desfăşurat intervenţia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1