VIDEO Un urs rănit a atacat mai mulţi muncitori spre Cascada Urlătoarea: „A muşcat din maşini“

Ultima actualizare:

     ”Animalul este agresiv, posibil să fie şi rănit”, au transmis jandarmii
”Animalul este agresiv, posibil să fie şi rănit”, au transmis jandarmii

Un urs a atacat, vineri, un grup de muncitori pe traseul spre Cascada Urlătoarea, la Buşteni. Animalul este extrem de agresiv şi a muşcat din bara autospecialei de jandarmi trimisă la faţa locului. Populaţia a fost înştiinţată prin mesaj RO Alert.

UPDATE: Se pare ca ursul este intr-o stare din ce in ce mai rea, pentru ca de aproape o ora nu s-a mai miscat din acel loc. Salvamontistii, jandarmii, administratia parcului si a fondului de vanatoare asigura acum perimetrul, ca niciun turist sa nu se apropie.

ȘTIREA INIȚIALĂ: ”Astăzi, 09.10.2020 în jurul orelor 09.30 în Buşteni, pe traseul spre Cascada Urlătoarea a fost semnalată prezenţa unui urs agresiv. În zonă s-au deplasat efectivele de jandarmi care au confirmat prezenţa animalului, acţionându-se pentru securizarea perimetrului, înştiinţarea prin intermediul mesageriei RO ALERT despre existenţa pericolului”, a transmis, vineri, IJJ Prahova.

La faţa locului se deplasează specialişti veterinari şi paznicul de vânătoare pentru soluţionarea situaţiei. ”Animalul este agresiv, posibil să fie şi rănit”, au mai transmis jandarmii. Surse locale au precizat că anialul am muşcat din bara autospecialei de jandarmi care a fost trimisă la faţa locului. La rândul lor, salvamontiştii precizează că animalul a atacat un grup de muncitori.

”Avertizare: urs rănit şi agresiv pe poteca turistică spre Cascada Urlătoare. Evitaţi zona! Ursul a atacat un grup de muncitori şi a muscat din maşini”, au transmis salvamontiştii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net