VIDEO Șocant! Tânără însărcinată, bătută cu biciul și obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă Click!
Foto: arhivă Click!

Imagini în care o tânără este bătută cu biciul, obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi şi lovită puternic cu pumnul în cap au apărut pe internet. Filmarea ar fi fost făcută într-un cătun din judeţul Suceava, iar IPJ Suceava a deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor.

UPDATE: Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, județul Suceava, filmat când își lovește cu biciul iubita în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost reținut, sâmbătă, și acuzat de violență în familie și act sexual cu un minor, chiar dacă fata și mama ei au negat incidentul și au declarat că totul a fost o glumă, relatează Mediafax.

Pe imaginile care ar fi fost filmate în localitatea Horodnic de Sus şi care au fost publicate online, se vede cum un tânăr agresează o femeie pe care o bate cu biciul, apoi o obligă să se aşeze în genunchi şi îi cere să bage mâna în jar.

Potrivit presei locale, tânăra are 15 ani şi este însărcinată în luna a cincea, iar imaginile ar fi fost filmate chiar de mama a acesteia. Ambele femei locuiesc în casa agresorului, iar imaginile ar fi fost făcute publice de către fostul concubin al mamei. În timp ce femeia stă aplecată, bărbatul o loveşte puternic cu pumnul în cap.Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Suceava au declarat pentru News.ro că poliţiştii au deschis un dosar şi fac cercetări pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net