VIDEO Sechestrată şi bătută timp de şase ani

O femeie a fost sechestrată, bătută şi umiltă de concubinul ei, timp de 6 ani! O încuia în cameră şi dormea cu cheia la gât, de teamă ca ea să nu fugă cumva, cu un alt bărbat.

A dat dovadă de o gelozie bolnavă, spun psihologii care încearcă acum să o ajute să depăşească drama prin care a trecut. A reuşit să evadeze din închisoarea de acasă după ce a strecurat în sandwichul, cu care copilul a plecat la grădiniţă, un bilet prin care a cerut ajutor.
Un calvar a fost viaţa acestei femei, în ultimii şase ani. Locuia la Rucăr, în Arges, cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet şi căruia i-a dăruit un copil. Cu toate acestea, el era extrem de gelos.
Nu o lăsa nicio clipă singură, fără să se asigure că nu va fugi. Şase ani a durat coşmarul, timp în care biata femeie nu a putut să facă nimic. Fără telefon, fără internet şi fără vreun acces la vecini sau la rude, nu a putut să ceară niciodată ajutor. Abia acum i-a venit ideea să strecoare în mâncarea cu care a plecat copilul la grădiniţă un bilet. Educatoarea a anunţat autorităţile şi astfel atât copilul cât şi mama au ajuns într-un centru secret pentru victimele abuzurilor în familie.
Nici femeia şi nici copilul nu au niciun act. Monstrul de acasă a distrus buletinul mamei, certificatul ei de naştere şi certificatul de naştere al copilului. Autorităţile se ocupă acum să facă altele noi.
Individul este cercetat în stare de libertate. Femeia mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, dar amândoi sunt crescuţi de tatăl lor, în străinătate.

Loading...