VIDEO Relaxare în "jacuzzi secuiesc"

Ultima actualizare:
image

În comuna harghiteană Zetea, mai mulţi proprietari de pensiuni îi atrag pe turişti cu un serviciu unic în România. Le pun la dispoziţie aşa zisul "jacuzzi secuiesc", în care pot face baie caldă în cuibare, în aer liber, chiar şi când ninge.

Distracţia este asigurată iar priveliştea este desprinsă din poveşti. Unde mai pui că dacă ai puţin noroc te poţi întâlni şi cu animalele din pădure.

Cuibarele sunt umplute cu peste trei mii de litri de apă care este încălzită cu ajutorul unei sobe. Pentru ca apa să fie numai bună e nevoie de foc continuu cu 24 de ore înainte. Cei mai curajoşi pot face baie şi atunci când afară sunt temperaturi negative, mai ales dacă asezonează baia fierbinte cu palincă tare din partea locului.

Pentru că localnicii au văzut că turiştii preferă acest tip de relaxare, s-au gândit să profite de situaţie. Aşa se face că fiecare pensiune din zonă are câte un cuibar, sau cum le place lor să zică, "jacuzzi secuiesc", în care pot încăpea şase persoane.

Intre timp au apărut şi noile vedete al zonei care sunt de fapt o minune pentru turişti. Câţiva cerbi care s-au obişnuit în sat vin în fiecare zi în curtea pensiunii de unde pot mânca bunătăţile lăsate de proprietari.

Norocoşii pot vedea cerbii şi căprioarele chiar şi ziua dacă acestea sunt flămânde. După baia fierbinte turiştii se pregătesc de masa de seară. La grătar şi la disc. Au încins bine grătarul şi au aşezat carnea. Mâncarea a ieşit de minune. Locul este perfect pentru odihna, este lini?te printre p?duri, pe lâng? lacul de acumulare de la Zetea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net