VIDEO Probleme din cauza zăpezii

Ultima actualizare:
image

Vremea s-a mai îmbunat, pentru moment, dar din cauza şoselelor încă pline de zăpadă, mai multe maşini au derapat şi au făcut accidente.

În Olt, un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea oamenilor care au rămas blocaţi. La Oradea, un stâlp s-a rupt şi a blocat toate tramvaiele dintr-un cartier, iar în Timiş zeci de copacii s-au rupt sub greutatea zăpezii, iar reţeleţe de electricitate au căzut.Un autocar care venea de la Târgu Mures şi mergea la Craiova a derapat şi s-a răsturnat între localităţile Salcia şi Pleşoiu. Din cauza şoselei nedeszăpezite, şoferul a pierdut controlul maşinii. Atât el cât şi ceilalţi 29 de pasageri au ramas blocaţi şi au fost scoşi de pompieri. Din fericire, niciunul nu a fost grav rănit.

După ce toţi călătorii au fost scoşi, autocarul a fost repus pe roţi. El şi-a reluat cursa, până la Craiova.

La Oradea, un stâlp care susţinea linia de înaltă tensiune şi care asigura şi iluminatul public a fost doborât de un camion plin cu lemne care a derapat. Circulaţia autoturismelor dar şi a tramvaielor a fost întreruptă.

După trei ore, totul a revenit la normal.

63 de localitati au fost afectate de intreruperile de current. De asemenea 3 spitale din Timis functioneaza de mai bine de 12 ore cu ajutorul unor generatoare de curent. In Timisoara, zapada care a incarcat copacii a facut prapad.

Pompierilor le-au venit in ajutor si angajati ai societatii horticole publice.

Mai multe strazi din Timisoara au fost blocate de copacii brabusiti sub greutatea zapezii si zeci de fire de curent electric sau internet au fost rupte.

Toate şoselele naţionale şi judeţene din Timiş, dar şi autostrada A1 sunt deschise traficului, dar se circula cu greutate in conditii de iarnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net