VIDEO Poliţist local din Constanţa, doborât de alcool, la locul de muncă

local_40666400.jpg

politist aflat in stare de ebrietate
Poliţistul se afla într-o stare avansată de ebrietate

Un poliţist local dintr-o comună din Constanţa, aflat în uniformă, a fost filmat în stare de ebrietate în raza municipiului Constanţa. Potrivit primelor informaţii el nu se afla în timpul programului, cu toate că era echipat în uniforma specifrică. Gestul său va fi analizat de către comisia de disciplină care va stabili şi ce sancţiune va primi omul legii tulburat de băuturile bahice.

Un bărbat aflat într-o uniformă pe care scria Poliţia Locală a fost filmat, joi, în zona Gării din Constanţa, în timp ce se afla în stare de ebrietate, imaginile fiind postate pe o pagină de socializare şi devenind virale. În imagini se poate observa cu poliţistul se deplasează cu dificultate, se clatină, iar, într-un final, acceptă că nu are echilibrul necesar şi se asază dezdănăjduit pe pragul aflat la intrarea unei clădiri. Potrivit news.ro, bărbatul ameţit de aburii alcoolului este poliţist în comuna Cobadin. 

Poliţistul purta uniformă atunci când se afla în stare avansată de ebrietate 

Informaţia potrivit căreia individul bine afumat este poliţist vine chiar din partea primarului localităţii Cobadin. Edilul a confirmat postul pe care îl deţine protagonistul filmului, dar a subliniat că el se afla în timpul liber atunci când a consumat mai mult alcool decât a putut procesa organismul său.

Conform primarului, poliţistul cu pricina este angajat al Poliţiei locale din Cobadin de trei luni şi nu a creat niciodată probleme, comportându-se exemplar la locul de muncă. Cu toate acestea, comisia de disciplină va hotărî care va fi sancţiunea pe care o va primi întrucât purta uniformă atunci când se afla în stare avansată de ebrietate.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1