VIDEO Perversul din Brăila, prins şi încarcerat

Ultima actualizare:
image

Brăileanul de 39 de ani suspectat că a agresat sexual o elevă de 10 ani din Galaţi a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins, după ce a agresat sexual şi un tânăr, posibil tot minor, pe faleza Dunării din Brăila.

În faţa anchetatorilor, agresorul şi-a recunoscut faptele. Deşi are la activ mai multe condamnări, el i-a convins pe judecători să-l elibereze condiţionat în baza recursului compansatoriu.

Georgel Cristian Alexandru este recidivist şi a fost eliberat din închisoare la sfârşitul anului trecut. În libertate, brăileanul nu şi-a schimbat deloc comportamentul. Ieri, acesta a început ziua prin agresarea unei eleve de 10 ani, într-un bloc din Galaţi, apoi s-a întors la Brăila pentru încă un atac.

Brăileanul a fost dat în urmărire de poliţiştii din Galaţi imediat după incidentul de dimineaţă. Oamenii legii au făcut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere în zona blocului unde bărbatul a agresat-o pe eleva de 10 ani care se ducea la şcoală.

Poliţiştii brăileni şi-au dat seama că semnalmentele agresorului sexual de la Galaţi corespund cu cel prins de ei pe faleza Dunării şi, aseară, l-au predat colegilor din judeţul vecin. Aici a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore, apoi prezentat magistraţilor gălăţeni care au decis arestarea lui pentru 30 de zile.

Georgel Cristian Alexandru are un cazier bogat care cuprinde acuzaţii de viol şi perversiuni sexuale. La sfârşitul anului trecut el a fost eliberat din închisoare, unde a fost trimis în 2015 pentru 8 ani, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie.

Istoricul infracţional al bărbatului a început în 1997 când a debutat cu un furt. A fost condamnat cu suspendare, dar a recidivat. În 2003 a tâlhărit şi a pipăit mai multe femei şi copile care se plimbau pe faleză. Apoi, în 2009 printr-o sentinţă penală a fost condamnat pentru port ilegal de armă, perversiune sexuală şi lipsire de libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net